Door de jaren heen heb ik enorm gewerkt aan mijn zelfbewust zijn. Ik wilde anderen en mezelf beter begrijpen. Ik ben dan ook erg open en nieuwsgierig naar anderen en hun beweegredenen. Om misverstanden te vermijden en constructieve feedback te ontvangen stel ik graag kritische vragen en waardeer ik het als mensen mij ook kritische vragen stellen en dit niet zien als een persoonlijke aanval.
Verder ken ik mijn eigen sterke & zwakke punten en ben ik ook content met mijn minputen.

Open & Transparant

Een enorm brede interesse typeert mij. Ik hou van nieuwe ervaringen en ben rete-nieuwsgierig naar de wereld om mij heen. Dit zorgt ervoor dat ik veel vragen stel, met al deze informatie kan ik heel diep verzinken in mijn gedachtes, waardoor ik tot prachtige oplossingen kan komen.

Wanneer mensen net als ik open staan voor verschillende perspectieven en diversiteit waarderen, kunnen we tot grote hoogte stijgen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen mij soms een beetje excentriek of onconventioneel vinden, dit komt volgensmij omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en mezelf wil uitdagen en erg nieuwsgierig ben. Ik heb veel uitdaging nodig en ben bereid om risico’s te nemen en nieuwe ideeën te verkennen.