Yes, ik ben iemand die beter presteert onder druk en heb veel uitdaging nodig. Is er in mijn werk niet genoeg uitdaging, dan ga ik dingen zoeken met een uitdaging. Ik maak bijv. van kleine dingen een ‘challenge’. Ja, ook thuis met het wegvouwen van was of een andere saaie taak. ‘Wedden dat het me lukt om binnen 5 minuten de berg was weg te vouwen’ en dan is het zo gebeurd. Ik concentreer me dan beter, het geeft me voldoening en het helpt me bij prioriteiten stellen.

Open & Transparant

Een enorm brede interesse typeert mij. Ik hou van nieuwe ervaringen en ben rete-nieuwsgierig naar de wereld om mij heen. Dit zorgt ervoor dat ik veel vragen stel, met al deze informatie kan ik heel diep verzinken in mijn gedachtes, waardoor ik tot prachtige oplossingen kan komen.

Wanneer mensen net als ik open staan voor verschillende perspectieven en diversiteit waarderen, kunnen we tot grote hoogte stijgen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen mij soms een beetje excentriek of onconventioneel vinden, dit komt volgensmij omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en mezelf wil uitdagen en erg nieuwsgierig ben. Ik heb veel uitdaging nodig en ben bereid om risico’s te nemen en nieuwe idee├źn te verkennen.