Het klinkt prachtig openheid & transparantie, want het gaat mij gemakkelijk af om nieuwe contacten te leggen en nog een voordeel is dadt ik me gemakkelijk aan pas aan nieuwe situaties. Ik kan dingen als geen ander van verschillende invalshoeken bekijken. Maar eerlijk en oprecht zijn is niet altijd handig, soms is ‘politiek’ gewenst. Als voor mij de belangen niet helder zijn, dan beheers ik politiek heel slecht. Elk voordeel heeft zijn nadeel.

Open & Transparant

Een enorm brede interesse typeert mij. Ik hou van nieuwe ervaringen en ben rete-nieuwsgierig naar de wereld om mij heen. Dit zorgt ervoor dat ik veel vragen stel, met al deze informatie kan ik heel diep verzinken in mijn gedachtes, waardoor ik tot prachtige oplossingen kan komen.

Wanneer mensen net als ik open staan voor verschillende perspectieven en diversiteit waarderen, kunnen we tot grote hoogte stijgen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen mij soms een beetje excentriek of onconventioneel vinden, dit komt volgensmij omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en mezelf wil uitdagen en erg nieuwsgierig ben. Ik heb veel uitdaging nodig en ben bereid om risico’s te nemen en nieuwe idee├źn te verkennen.