Door mijn nieuwsgierigheid ben ik in veel dingen een auto-didact. Ik ben enorm nieuwsgierig en gemotiveerd om nieuwe kennis op te doen en te begrijpen hoe dingen werken. Ik stel vragen, zoeken antwoorden en willen begrijpen hoe dingen werken. Door nieuwsgierig te zijn, vergroot ik steeds meer mijn kennis en begrip van de wereld om mij heen en daarbuiten. Nieuwsgierigheid helpt me in het oplossen van problemen, creatief omgaan met situaties, kennis vergaren en het opbouwen van relaties.

Open & Transparant

Een enorm brede interesse typeert mij. Ik hou van nieuwe ervaringen en ben rete-nieuwsgierig naar de wereld om mij heen. Dit zorgt ervoor dat ik veel vragen stel, met al deze informatie kan ik heel diep verzinken in mijn gedachtes, waardoor ik tot prachtige oplossingen kan komen.

Wanneer mensen net als ik open staan voor verschillende perspectieven en diversiteit waarderen, kunnen we tot grote hoogte stijgen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen mij soms een beetje excentriek of onconventioneel vinden, dit komt volgensmij omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en mezelf wil uitdagen en erg nieuwsgierig ben. Ik heb veel uitdaging nodig en ben bereid om risico’s te nemen en nieuwe idee├źn te verkennen.