stap 1

payoff

stap 2

reclame concept

Op de dummy-image kan elke uitdaging van een klant zich bevinden. Andis is de oplossing. Smile! Be Balanced. Go for it!

stap 3

teksten

Kop: De kracht van herhaling zit in ieder edag.
Bodytekst: Wees je de komende 4 weken heel bewust van je beweging én wat je eet en drinkt. Zet de shaker op het aanrecht voor je ontbijtsmoothie en gebruik de app om jouw innames & activiteit bij te houden. Na deze dagen heb je de start in routine gemaakt en dan is ‘t een kwestie van volhouden!

Link:
Whatsapplink
Ga naar bovenstaande URL en vul jouw telefoonnummer in. Je krijgt dan elke dag via Whatsapp op gezette tijden recepten, peptalk en tips&tricks. De kracht van herhaling zit tenslotte overal. Wil je geen whatsappjes meer? Dan stuur je het bericht: ’off’ naar Berry en ben je uit de lijst. Jouw telefoonnummer is dan ook meteen uit ons bestand.

De Andis Routine Rebus helpt verantwoord jouw bloedsuikerspiegel stabiel te houden.

Ontbijt
06:00 – 08:00
Start de dag met 4 minuten tabata. Bouw de intensiteit van de oefeningen per dag rustig op. Bij de uitvoering gaat je hartslag omhoog en je stofwisseling versnelt. Het voordeel van deze intensieve workout is dat de ‘naverbranding’ groot is. Én je maakt meteen een ‘boost’ dopamine aan. Kortom: meer rendement in minder tijd. Na de tabata drink je jouw Andis Ontbijt-smoothie, alles in het leven is tenslotte balans. Dat is ook één van de redenen waarom we tijdens de ontwikkeling van de smoothie gebruik hebben gemaakt van het beste van drie werelden: de Chinese geneeskunde, de wetenschappelijke-, én orthomoleculaire wereld. Be balanced. Go for it!

+

Fruit
10:00 – 10:30

Hoewel je door de Andis Ontbijtsmoothie waarschijnlijk weinig trek hebt, is het toch belangrijk om dit fruitmoment in je routine te hebben. Buiten het feit dat fruit veel voedingsstoffen en antioxidanten oplevert, helpt een gevulde buik ook tegen onbewust en ongewenst snoepen. En niet onbelangrijk, een korte fruitpauze helpt ook bij een gezonde geest, jouw brein heeft ook af en toe ontspanning nodig. Probeer dagelijks lekker te variëren naar behoefte. Een appel is goed voor o.a. je cholesterol door de pectinevezels en een banaan geeft je daarentegen weer meer energie. Rood fruit bevat ellaginezuur dat goed is voor de bescherming van je huid.

+

=

stap 4

grafisch ontwerp

stap 5

marketing uitingen