LInda wagner

Om goed samen te kunnen werken en op een fijne manier allerlei soorten relaties aan te gaan, heb ik mijzelf aangeleerd om heel zelfbewust te zijn. Ik vind het fijn als mensen weten hoe ik ben en wat ze van mij kunnen verwachten, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ben ik ontspannen? Dan ben ik een ‘gele’ zowel thuis als op het werk, ben ik gespannen komt er wat ‘rood’. Een ‘groene’ ben ik eigenlijk zelden en een ‘blauwe’ word ik als ik iemand wil overtuigen op inhoud. #kleuren

goede eigenschappen

… het is maar hoe je er naar kijkt …

Mensen kunnen op mij rekenen, ik ben eerlijk en pak mijn verantwoordelijkheid bij dingen ik doe of zeg. Ik probeer ook zoveel mogelijk integer naar mijzelf te zijn en heb mijn kernwaarden hoog in mijn vaandel staan. 

Door mijn brede interesse in de wereld om mij heen, vergroot ik buiten mijn kennis en kunde ook mijn creativiteit en vermogen om problemen op te lossen. Hoe meer ik weet, hoe beter ik verbanden kan zien tussen verschillende onderwerpen. Dit zorgt dat ik creatief blijf en mijzelf blijf uitdagen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

Ik ben kritisch en neem niet altijd alles klakkeloos aan. Ik ben iemand die wil begrijpen waarom iets gedaan wordt. Waarom doen we wat we doen? Is dit nog steeds het juiste? Of is het beter om iets bij te sturen of compleet iets anders te proberen. Ik analyseer en evalueer graag, zodat er betere beslissingen genomen kunnen worden en problemen op een zo effectief mogelijke manier opgelost kunnen worden. Ik vind het heel fijn als iemand tegenover mij ook kritische vragen kan stellen naar aanleiding van mijn keuzes en handelen. Ik wil altijd blijven leren.

Ik ben iemand die van nature chaotisch is, in de loop der jaren heb ik allerlei ’tools’ mij eigen gemaakt zodat ik alsnog georganiseerd kan werken. Maar betekent dit dat georganiseerdheid er van oorsprong in zit, nee absoluut niet. Mijn brede interesse zoals hierboven omschreven geeft mij soms een enorm vol hoofd. Dit hoofd leeg ik heel georganiseerd via allerlei fijne online tools. Vraagt iemand mij iets, dan kan ik het niet altijd terughalen vanuit mijn brein. Dan pak ik één van mijn tools en heb ik alsnog het antwoord op de vraag die iemand mij stelt. 

Ik neem soms spontaan beslissingen waar men soms van kan schrikken. Het is mijn enthousiasme die mij soms wat té spontaan maakt. Ik wil gewoon graag en kan soms vergeten dat andere mensen meer tijd nodig hebben. Sommigen noemen het impulsief, het voordeel daarvan is dat ik daarentegen ook onverwachte invalshoeken kan geven en avontuur brengen. Ik noem het daarom zelf liever spontaan, óf flexibel met lef.

Op werkgebied laat ik me in eerste instantie niet leiden door wat anderen vinden en durf te vertrouwen op mijn eigen vakkennis. Als ik denk dat het beter kan, maak ik extra voorstellen. Uiteraard kan ik deze voorstellen op inhoud onderbouwen, dit verwacht ik ook van mensen die in het vak zitten waar ik mee samenwerk. Ik blijf bij beslissingen graag op de inhoud zitten in een gesprek en ben daarbij niet goed in beslissingen die van politieke aard zijn. Maar overtuigt men mij van dat iets op vakgebied beter is, dan ben ik de laatste die bij zijn punt blijft hangen, dat is zeker.

LINDA's Personal map

Dit is een ‘map’ van hoe ik zonder filters de wereld in koekeloer. Simpel & Doeltreffend. 

missie & visie

… de grote lijnen …

Ik streef naar een wereld vol ontspanning én creatieve vrijheid. Mijn missie is mensen inspireren, motiveren en laten relativeren. Alleen in ontspannen toestand worden namelijk de beste ideeën gemaakt, wat mijn visie weer ten goede komt.

We kunnen als mensheid nooit genoeg investeren in ons vermogen om buiten de gebaande paden te denken. Deze creativiteit hebben we nodig op alle vlakken, zodat we duurzame en circulaire – lange termijn – oplossingen kunnen ontwikkelen.

kernwaarden

… de meest belangrijke …

Ik ben iemand die zo open, transparant en direct mogelijk communiceert. Open communicatie is voor mij enorm belangrijk. Zowel in persoonlijke als in professionele relaties helpt het mij om problemen op te lossen, oprechte samenwerking aan te gaan en vertrouwen op te bouwen. Ik ben iemand die politieke spelletjes heel slecht beheerst,  maar de rode vlaggen door schade en schande wel heeft leren opmerken. Door de juiste vragen te stellen, een resumé te maken tijdens een gesprek en door te vragen krijg ik dingen helder. Als iemand zijn verhaal niet op orde heeft en vastloopt door mijn vragen kan dit soms voor wat frustratie leiden bij diegene waar ik het gesprek mee voer.

Verder ben ik iemand die erg open staat voor nieuwe ervaringen. Ook ben ik iemand die risico’s durft te nemen en kan ik snel verveeld zijn. Ontdekking, uitdaging en groei is voor mij enorm belangrijk. Groei kan overigens ook in de breedte en hoeft niet altijd omhoog. Verder schiet ik helemaal niet in de stress van verandering, maar zie ik dit als een kans om te groeien/verbreden op persoonlijk en/of zakelijk vlak. 

Verwondering & nieuwsgierigheid is voor mij essentieel. Dit staat centraal in hoe ik de wereld aanschouw en hoe ik beslissingen neem. Ik sta open voor het onbekende, voor nieuwe ideeën en blijf altijd zoeken naar betekenis en begrip. Zowel het begrijpen van mezelf als het begrijpen van mensen en de wereld om mij heen.