Wie is Linda?

... leergierig ...

... begripvol ...

... creatief ...

... avontuurlijk ...

... veerkrachtig ...

Ja, toffe eigenschappen he? Heb je wel eens nagedacht, dat je misschien één heel belangrijk ding hierin vergeet, de andere kant is dat er dus ook veel kennis in mij zit, die ik nooit toepas (leergierig), dat ik geregeld dingen recht lul die krom zijn (begripvol), dat ik rete-chaotisch kan zijn (creatief), dat ik soms behoorlijk risicovolle beslissingen (avontuurlijk) neem en als ik mijn grenzen niet goed bewaak ik zomaar overbelast kan zijn. (veerkrachtig) Nu ben ik rond de 40 en heb ik allerlei foefjes bedacht om de andere kant van m’n eigenschappen binnen de perken te houden. Maar alles is relatief, het is maar hoe je er naar kijkt.

november spotify repeats

Om mijn hoofd tot rust te brengen, ben ik een zeer dankbare  luisteraar op Spotify. Ik draai namelijk nummers ‘grijs’ om in rust te komen. De eerste paar keer hoor ik de tekst en de muziek, daarna fungeert een nummer voor mij als een soort rustgevende zoem. En draai ik zo 100 x per dag hetzelfde nummer. Lin? Je overdrijft,… nope sorry, dat helpt me. Hieronder de rustgevers van dit moment.

portfolio

Een klein overzichtje van mijn portfolio, uiteraard is er nog veel meer

1-minute stories

Weinig tijd, veel PLEZIER

Zoveel willen leren, zoveel willen delen. Terwijl ik nu naar de Zelfspodcast van Sander & Jaap aan het luisteren ben, type ik deze tekst. Om vooral niet te denken en gewoon te gaan tikken. Hieronder zie je zowel vakinhoudelijk informatie én ook mijn eigen verwondering & interesses. Gewoon alles wat ik kwijt wil. Ik ben leergierig en wil leren schrijven. Oefening baart kunst, dus hatsee… gaan met die banaan.

Geen categorie
Linda Wagner

Lorem ipsum 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras luctus, nunc in feugiat dapibus, dui turpis luctus tellus, ac tincidunt odio ex quis orci. Maecenas

lees verder
Geen categorie
Linda Wagner

Lorem ipsum 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras luctus, nunc in feugiat dapibus, dui turpis luctus tellus, ac tincidunt odio ex quis orci. Maecenas

lees verder

hi! wat wil je kwijt?