Door mijn enthousiasme kan ik mensen enorm motiveren en inspireren. Ik zet mij vaak voor de volle 100% in. Dit kan een voordeel zijn, maar mensen kunnen mij ook als te intens of een bedreiging zien. Gelukkig ben ik heel open en als iemand mij zegt: ‘Lin, nu even niet.’ is dat helemaal prima. Ik wil gewoon graag, niet meer,… niet minder.

Open & Transparant

Een enorm brede interesse typeert mij. Ik hou van nieuwe ervaringen en ben rete-nieuwsgierig naar de wereld om mij heen. Dit zorgt ervoor dat ik veel vragen stel, met al deze informatie kan ik heel diep verzinken in mijn gedachtes, waardoor ik tot prachtige oplossingen kan komen.

Wanneer mensen net als ik open staan voor verschillende perspectieven en diversiteit waarderen, kunnen we tot grote hoogte stijgen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen mij soms een beetje excentriek of onconventioneel vinden, dit komt volgensmij omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en mezelf wil uitdagen en erg nieuwsgierig ben. Ik heb veel uitdaging nodig en ben bereid om risico’s te nemen en nieuwe idee├źn te verkennen.