Date durf jij

ICEBREKER

Het idee

Tijdens de corona-tijd zat ik met wat vriendinnen te kletsen over het daten en zo kwam dit idee tot stand. -> Weer zo’n veel te serieuze Tinderdate? Elke keer weer dezelfde saaie vragen en in-real blijkt het wederom een gevalletje‘net-weer-niet’. Zonde van je tijd. Bezoek Icebreker.nl, stap uit je comfortzone en schrijf je in voor een event. Lekker eenavond Dirty Scrabblen ( Speed dating & Scrabble met ‘dirty’ woorden in één ) of Twister Dating. ( Linkerhand op Koen eehm.Groen! ) We creëren gewoon akward situations, hebben we dat ook weer gehad. Wie weet kom je tijdens een event of work-shop wel iemand tegen om mee te cocoonen de komende dagen en anders heb je in ieder geval een gezellige avond gehad enga je naar huis met een goed gevoel. Het leven is te kort om niet te lachen en te genieten van en met elkaar. Icebreker.

1. payoff

2. big idea

3. marketing

4. huisstijl

5. teksten

Een avondje fantasierijk scrabbelen met mede-singelaars.En echt,… je mag Googlen, want er zijn zoveel Dirty ScrabbleWords.Hierhebben we al een lekker lijstje om te starten enop te warmen. Hey, maar wat heb je te verliezen, wie weet matcht het met een van de singelaars en zo niet, dan heb je weer een avondje gelachen. Laat het ijs breken. Wie weet het meest schunnige woord te verzinnen?

CTA: We zien je graag<dag> tussen <tijd> en <tijd> bij <horecatent> aan de <straat-naam>.

Koopavond tussen 19.00 en 21:00. Je wandelt alleen de stad in. Jij en jouw mede-daters herkennen elkaar door een ‘Onopvallende button, no stress, niemand die het verder herkend. 😉 Maar zie je potentieel date-materiaal, grap him/herby the pony,… eehm we bedoelen tik hem of haar aan en doe samen even een bakkie bij een leuk horeca-tentje. Wie weet matcht het. En zo niet, dan wandel je gewoon weer naar huis. Jij hebt je beweging weer gehad en hebt voor morgen weer een mooi excuus om niet om 9.00 op de sportschool te staan. Het leven is mooi.

Lekker ergens in een café een spelletje spelen met een leuke date. Is de date tegenover je niks, dan help je gewoon een andere Jenga-player met jouw skills. Zo simpel kan het zijn en goede blokjes kloppen altijd.

We zien je graag <dag>tussen <tijd> en <tijd> bij <horecatent> aan de <straatnaam> + CTA

Hoe lekker is het om af en toe iets te doen wat voelt alsof het niet zo hoort. Bij The Wild Swim springen we zomernacht bloot om 24.00 het water in. Ik zie je denken, bloot? Nee wel-nee, het mag, maar hoeft niet. Locatie wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt, we willen geen pottenkijkers. Daarna warmen we lekker op naast het kampvuur en zal Sjors jullie voorzien van een mooi staaltje gitaarmuziek. Knisperend haardvuur, een goed glas wijn en mooie gesprekken. Interesse? + CTA

Linkerhand op Koen, eehm Groen! Wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat we meer moeten spelen, dit stimuleert onze creativiteit het ontspant en we kunnen de drukte van alle dag beter aan. Daarom hebben Twister Dating in het leven geroepen. Singelaars verenigd u, laten we meer verbinding zoeken. Het zal weer een hilarisch tafereel worden. Het ijs is gebroken wie weet komt er wel een superleuk gesprek uit met de man of vrouw waar je de komende weken lekker mee kunt cocoonen. En zo niet, dan heb je in ieder geval weer vreselijk gelachen.

Wist je dat 95% van of je iemand aantrekkelijk vind komt uit het onderbewuste. Conclusie: Je hoeft dus bijna geen woord te wisselen. Bij Sssshhhpeed Dating ga je 5 minuten naar je date koekeloeren, een soort in stilte flirten, probeer dan maar niet te lachen. Rete-ongemakkelijk in het begin, maar let op wat er gebeurd na 5 minuten. + CTA

Heb je wel eens een date gehad en dat je dacht bij de eerste keurige 3 zoenen. Bah, hij of zij stinkt. Net als bij Sssshpeed Dating heeft aantrekkingskracht een zeer onbewuste nodig. Bij Pheromone Dating stopt iedereen een t-shirt in de zak. We gaan matchen op basis van wat jij het lekkerste shirt vind om aan te snuffelen. Win jij de snuffelknuffel? We zien je graag <dag> tussen <tijd> en <tijd> bij <horecatent> aan de <straatnaam> + CTA

Als je jezelf niet kietelt, heb je nooit wat. Zo simpel kan het soms ook zijn in het leven van een singelaar. Op deze avond laten we je de nieuwste snufjes zien op het gebied van het daten met jezelf. Toys, Tips & Tricks. We zien je graag <dag> tussen <tijd> en <tijd> bij <horecatent> aan de <straatnaam> + CTA

6. marketing uitingen

Incentive

Open & Transparant

Een enorm brede interesse typeert mij. Ik hou van nieuwe ervaringen en ben rete-nieuwsgierig naar de wereld om mij heen. Dit zorgt ervoor dat ik veel vragen stel, met al deze informatie kan ik heel diep verzinken in mijn gedachtes, waardoor ik tot prachtige oplossingen kan komen.

Wanneer mensen net als ik open staan voor verschillende perspectieven en diversiteit waarderen, kunnen we tot grote hoogte stijgen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen mij soms een beetje excentriek of onconventioneel vinden, dit komt volgensmij omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en mezelf wil uitdagen en erg nieuwsgierig ben. Ik heb veel uitdaging nodig en ben bereid om risico’s te nemen en nieuwe ideeën te verkennen.