Wat zou er mogelijk zijn als je de grenzen zou verleggen. Ik ben gek op denken buiten de kaders en het bedenken van nieuwe ideeën voor de toekomst. Ik denk denk graag voor het haalbare op basis van het nu. Wat zou er mogelijk zijn zonder beperkingen, om daarna het terug te brengen tot haalbare stappen.
Daarna heb ik iemand nodig die me meeneemt om deze ideeën om te zetten naar concrete stappen. Alleen kom je ver, maar samen kom je verder. Ik hou van uitdagingen.

Open & Transparant

Een enorm brede interesse typeert mij. Ik hou van nieuwe ervaringen en ben rete-nieuwsgierig naar de wereld om mij heen. Dit zorgt ervoor dat ik veel vragen stel, met al deze informatie kan ik heel diep verzinken in mijn gedachtes, waardoor ik tot prachtige oplossingen kan komen.

Wanneer mensen net als ik open staan voor verschillende perspectieven en diversiteit waarderen, kunnen we tot grote hoogte stijgen. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat mensen mij soms een beetje excentriek of onconventioneel vinden, dit komt volgensmij omdat ik graag nieuwe dingen uitprobeer en mezelf wil uitdagen en erg nieuwsgierig ben. Ik heb veel uitdaging nodig en ben bereid om risico’s te nemen en nieuwe ideeën te verkennen.